Vleesschotel exclusief voor de feestdagen

Exclusief voor deze feestdagen hebben we een (h)eerlijke vleesschotel voor u! Wilt u deze veelzijdige schotel hebben voor als u met de feest dagen gaat gourmetten of steengrillen, dat kan voor €10,20 p.p. De voorraad is beperkt, dus u kunt alleen een vleesschotel reserveren via onze mail: verkoop@boerderijwinkeldenhof.nl  U kunt reserveren tot uiterlijk 18 December en u zal van ons een mail krijgen met de datum wanneer u deze mooie schotel kan komen halen.

News
+

Kinderfeestjes en COVID

Tijdens Covid is het nog steeds mogelijk om je kinderfeestje bij ons te vieren, gewoon zoals je gewent bent! Natuurlijk houden we het veilig en volgens de richtlijnen, maar dat mag de pret niet drukken! Dus jarig en toch iets willen doen? Plan je feestje op de boerderij! er zijn verschillende thema's om uit te kiezen! Echt een feestje waar je van kan genieten en natuurlijk leer je naast je feestje ook nog dingen van de boerderij!  (alleen het mee melkfeestje kan momenteel helaas niet) Zin om een feestje bij ons te vieren? kijk onder het kopje kinderfeestjes voor meer Informatie!
+

Toekomstvisie

Interview door Rinus van Wezel met Peter

News
+

Bergsche heide vlees

Het Bergsche heide vlees is ontstaan door een samenwerking tussen 2 veehouders (Fam. Naalden en Fam. Oerlemans) die met dezelfde passie en liefde voor het vak dit graag uit willen dragen naar de consument.