Streekproducten

JAN BAX


Met liefde voor het vak maakt Jan Bax, dagelijks op authentieke wijze, een breed palet aan delicatessen. Met een fijne neus voor goede kwaliteit en een mooie verpakking weten ze de consument te verrassen. De unieke producten worden op kleine schaal geproduceerd door een team gepassioneerde vakmensen. 


Aanbod:

Wijn, Bier, Siroop, Likeur, Chips, Koek, Snoep, Cake, Chocolade, Jam, Mosterd, Mayonaise etc.


JanBax


Hello world

DISTRICULINAIR


Districulinair levert ambachtelijke en eerlijke producten van Hollandse bodem. Smaak en kwaliteit staan voorop. Districulinair werkt samen met kleine bedrijven met een uniek assortiment. 


Aanbod:

Thee, chocolade, Spekjes, Appelchips, Olijfolie etc. 


DistriCulinair

Hello world

SCHULP

In 1861 begint Albertus Schulp op één hectare grond in Breukelen met het telen van fruit. Vijf generaties Schulp groeien op als fruittelers, op diezelfde grond, In 1995 besluit Albert Schulp om zich ook toe te leggen op het maken van sap.  Dit was een goede keuze, want sinds dat jaar maakt Schulp het pure en natuurtroebele sap dat je van hen kent. 


Aanbod:

- Saptap (5 liter)

- Fles groot

- Kleine fles

In diverse smaken: o.a. Appelsap, Appel Aardbei, Appel Kers, Appel Vlierbes, Appel Rabarber, Groente mix, Appel Rode biet etc. 


Schulp Vruchtensappen


ANTONIUS MOLEN

Meel en bloem gemaakt op de oude molenstenen. De Antoniusmolen is gebouwd in 1817. Een molenaar uit Oud Gastel nam het initiatief om de molen te bouwen. Hij zag dat er een markt was voor een molen tussen Halsteren en Bergen op Zoom. Sinds 2011 laat molenaar Corneel Droogers de molen draaien. In 2012-2014 is de molen gerenoveerd. Hierna is er een winkel geopend. 


Aanbod:

o.a. diverse cake mixen, Eierkoekmix, Pizzabodem mix, Appeltaartmix etc. 


Sint Antoniusmolen


THE HONEY BIN

Als sinds 1998 zijn Albert en Anita Bin met liefde en veel genoegen werkzaam in hun imkerij in de polder van Wijk en Aalburg.

De honing en bijenproducten worden met zorg gemaakt, De welzijn van de bijen en de natuur staat voorop.

Albert Bin heeft een aantal bijenkasten bij ons op het land staan. Dit maakt de honing een echt streekproduct. De honing uit eigen omgeving kan vaak goed werken tegen bijvoorbeeld hooikoorts of bij de genezing van wondjes. 


The Honey BinHello world

PLUIMVEEBEDRIJF SIEMONS

Pluimveebedrijf Siemons is een echt familiebedrijf. In 1978 zijn zij begonnen met het houden van legkippen. Enkele jaren later waren zij één van de eerste die over wilde schakelen naar een diervriendelijker alternatief systeem om legkippen te houden. Er werd gekozen voor een voliere systeem, waarbij de kippen rond kunnen scharrelen en vliegen. De kippen hebben meer vrijheid en ruimte en kunnen zich gedragen zoals ze dat doen in de natuur. De kippen kunnen o.a. klimmen, stofbaden nemen en rondfladderen. 


Aanbod:

Scharreleieren


Pluimveebedrijf Siemons


Hello world

Zuivere zeep

Een gezond alternatief om jezelf mee te verzorgen.  Alle grondstoffen die worden gebruikt zijn puur en zuiver. Elke zeepblok is uniek en handgemaakt.


Aanbod:

Basis, Sinaasappel, Citroen, Wortel honing, Glycerine, Lavendel, Rozemarijn, Koffie biet, Havermout honing, Scrub met maanzaad, Mint klei, Patchouli etc.


zuivere-zeep.nl 

I LOVE TO GIVE YOU


Op maat gemaakte relatiegeschenken


Aanbod:

Bedrukte katoenen tassen, Cadeau blikjes, Diverse schorten en ovenwanten


I love to give you