Kinderfeestjes

Bent u opzoek naar een orgineel kinderfeestje?

Bos, boerderij, natuur en een hoop actie?

Frisse buitenlucht en kleding die lekker vies mag worden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze boerderij in een bosrijke omgeving biedt veel mogelijkheden voor spannende avonturen en leerzaam spel plezier. Dit alles gebeurt onder deskundige begeleiding. De begeleider is avontuurlijk, enthousiast en vrolijk wat voor de nodige gezelligheid zorgt.


Er zijn diverse themafeestjes dus altijd voor ieder wat wils.

Bij ieder feestje zit standaard een leuk versierde ruimte, lekkere ranja(koffie/thee voor de volwassenen), versieren van cakejes, een cadeautje voor de jarige en een rondleiding over de boerderij. 

WANNEER TE RESERVEREN?


Een feestje is te reserveren op Woensdag of Vrijdag. Er zal ongeveer 2 uur vermaak zijn.


€12,50 p.p


HAPJE ETEN ERBIJ?


Er is keuze uit broodjes knakworst of pannenkoeken. Graag horen wij ook vooraf of er rekening gehouden moet worden met allergieen. Meldt dit alstublieft in het contact zodat we naar een gepaste oplossing kunnen kijken.


€4,50 p.p extra


ONVERWACHTS SLECHT WEER?


Als u bij slecht weer niks van ons hoort gaat het feestje gewoon door! Bij veel regen zullen we echter een alternatieffesstje voorstellen. Denk aan knuselen of spelletjes in de schuur. Alleen bij extreem weer zullen we u contacten om te overleggen.


Thema's 

HET AVONTURENBOS


De naam zegt het al, we gaan op avontuur in het bos naast de boerderij! Door een spannende uitleg leven we ons in en gaan we doormidel van eenspeurtocht opzoek naar de schat! Kan jij de schatkaart lezen? En weet jij de opdrachten te ontrafelen zodat je er achter kan komen waar de schat zich bevindt?

Vier dan nu je feestje bij ons! Naast de leuke speurtocht kan je ook je huttenbouwskills laten zien en is er nog veel meer te beleven!

SURVIVAL


Met ons survivalfeest gaan we lekker klimmen en klauteren in het avonturenbos. Dit feestje is voor de chte stoere jongens en meisje. Doormiddel vanallerlei uitdagende spellen zoals o.a. een echt parcours en huttenbouwen heb je een leuke actieve midag. Het feestje wordt afgesloten met gezelligheid bij het kampuur. 


KNUTSELEN


Wil je graag je feestje op de boerderij vieren, maar heb je niet zo'n zin in diverse spel activiteiten? Kom dan knutselen! Voor iedereen is er een mogelijkheid om een knutselfeestje te geven. Hierbij zijn er diverse dingen om te knutselen en wordt het aangepast aan de gemiddelde leeftijd van het feestje! Dus liever gezellig hobby'en, maar wel ergens anders dan thuis? Kom het dan bij ons vieren!


Tip:

Doe oude kleren aan die lekker zitten en bovenal vies mogen worden. Ook is het slim een extra set kleren mee te nemen voor het geval dat!

Lijkt het je leuk om een feestje bij ons te vieren of heb je vragen?

Kom dan langs, mail of bel gerust.