News

Open Boerderijdag 2018

De Campina open dag 2018 was weer geslaagd !

Mooi weer en goede sfeer zorgden er voor dat deze dag weer een mooie herinnering is geworden. Er kwamen meer dan 4000 bezoekers op deze dag en zorgde voor veel gezelligheid.

De kinderen gingen over een professionele stormbaan die was op gebouwd door het Roovers run Team en er waren diverse oud Hollandse spelen. Ook het knuffelen met de kalfjes deed de kinderen goed . De dieren zelf hadden er ook geen moeite mee met al die aandacht en deden gewoon hun ding .Hadden de kalfjes zin om te spelen dan speelde ze en als ze moe waren gingen ze gewoon rusten.

De imkers hadden ook volop aanloop en hadden weer heel wat uit te leggen over de bijen

Geiten ijs en hamburgers waren ook van de partij . De hamburgers van onze eigen koeien werden gebakken door onze vrijwilligers en ze waren goed van smaak getuige de lang rij mensen die een broodje wilde bemachtigen.

Dit jaar hadden we er ook oude landbouw tractoren bij staan. Deze hadden ook veel bekijks en er zijn er veel foto's geschoten van de kinderen achter het stuur.


Zoals het er nu naar uit ziet in de voor bereidingen gaat het volgend jaar 2019 volgende boerderij opendag weer plaats vinden op 31 mei dag na hemelvaart.