Campina opendag 2019

Wederom was onze open dag weer een geslaagde dag en mochten wij 3500 bezoekers verwelkomen.

In samenwerking met Campina, de bijen verenging de Brabantse Wal , Snekkievent frietjes en lekker gemekker geiten ijs en nog diverse standhouders met educatieve boeken ,poppen kleding en kindersieraden en ook de diverse knutsel workshops.

Het mooie weer en de extra vrije dag zorgde ervoor dat veel ouders met hun kinderen onze boerderij bezochten, dit was ook te merken aan de bezetting op de springkussens en de spelletjes die op ons bedrijf aanwezig waren. De tractor simulator die gesponsord was door P.Kriesels uit Wouw had een lange wachtrij. Verder hadden de heren van de Roovers Run weer een spectaculaire stormbaan in elkaar geknutseld waar de jeugd zich aardig op uit kon leven. Als men het leuk vind om nog meer stormbanen te nemen dan kan men zich uit leven op 22 juni as. want dan word het Roovers Run evenement georganiseerd in Halsteren nabij het Fort de Roovere.

Omdat deze 11e open dag zo'n succes was zijn we weer gestart met de voorbereidingen voor volgend jaar 2020  alleen weten we nog niet of het op hemelvaart of 2e pinksterdag wordt, zodra we daar aan uit zijn wordt de dag aan gekondigd via deze site of onze facebookpagina.

Verder wil ik alle deelnemers en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan deze dag want zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

TOT VOLGEND JAAR 2020