News

Bergsche heide vlees

Het Bergsche heide vlees is ontstaan door een samenwerking tussen 2 veehouders (Fam. Naalden en Fam. Oerlemans) die met dezelfde passie en liefde voor het vak dit graag uit willen dragen naar de consument.

Het vlees is verkrijgbaar in diverse pakket samenstellingen:

  1. De varkensvlees pakketten zijn verkrijgbaar per 5 kg. Dit zijn diverse soorten vlees en is per soort gevacumeerd.  Verder hebben we ook nog in onze winkel diverse soorten los diepgevroren varkensvlees altijd voorradig.
  2. Het rundvlees is in pakketten van 12,5 en 25 kg verkrijgbaar. Dit vlees is vers en kan in eigen porties verpakt worden door de klant. Daarnaast hebben we ook diverse kleine verpakkingen rundvlees diepgevroren in de winkel.

De vers vleespakketten gaan altijd via bestelling vooraf zodat de klant altijd vers vlees heeft. Dit gaat via een maillijst die rondgestuurd wordt.(varkensvlees bijna maandelijks en rundvlees 1 keer per 3 maanden)

Heeft u interesse stuur een mailtje naar verkoop@boerderijwinkeldenhof.nl en wij zorgen ervoor dat u op de lijst komt . Als u interesse heeft in het vlees en u krijgt een mailtje van ons gelieve zo snel mogelijk te reageren i.v.m. beperkte hoeveelheid rundvlees.