Algemene Informatie

  • Bent u op zoek naar een origineel kinderfeestje? Bos, natuur en een hoop actie of liever een echte boeren ervaring door te helpen bij het melken? Frisse buitenlucht en kleding die lekker vies mag worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zitten op een mooie locatie in een bosrijke omgeving en ook nog eens op een boerderij . Dit geeft veel mogelijkheden voor spannende avonturen en leerzaam speel plezier. Dit alles gebeurt onder deskundige begeleiding van onze animatie dames. Deze dames zijn creatief en avontuurlijk aangelegd wat voor de nodige gezelligheid zorgt. Neem gerust contact op met ons wanneer u meer informatie wilt. Dit kan via de winkel of stuur ons een mailtje op: kinderfeestjesthofje@gmail.com 
  •  
  • Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen. De hierbij behorende boerderijwinkel is geopend van maandag t/m woensdag op donderdag gesloten en vrijdag t/m zondag. Kijk voor onze openingstijden op de website onder het kopje "Openingstijden". Let op er kunnen alleen feestje worden gepland op de  Woens- en Vrijdagen. Een feestje duurt ongeveer twee uur (2 1/2 uur als u er eten bij wilt, hierbij heeft u de keuze uit pannenkoeken of broodje knakworst). 
  •  
  • Wat kunt u verder van het feestje verwachten ? Begeleiding, lekkere ranja, Gratis koffie/thee voor de volwassenen, versierde ruimte, een klein cadeautje en een hoop plezier! De cadeautjes uitpakken, een taartje eten of gezellig cake versieren… het is allemaal mogelijk en wij staan open voor ideeën. Indien slechter weer zorgen wij voor leuke alternatieve zoals spelletjes in de schuur of lekker knutselen. mocht de voorspelling niet goed zijn nemen wij zelf contact met u op wat betreft het kunnen doorgaan van het feestje. 
  •  
  • Tip: graag oude schoenen of laarzen en kleding dragen i.v.m. de activiteiten * Als ouder/begeleider blijft u zelf verantwoordelijk voor de kinderen * Indien er spraken is van een allergeen allergie graag vooraf laten weten. Ook pinnen is mogelijk.